torsdag 17. mars 2011

Espen og Erik satser offensivt og har startet egen virksomhet!

Planene har ligget i luften lenge, og på seinhøsten i fjor tar Espen telefonen fatt og ringer sin bror i lunchen siste dag i måneden. "Jeg har sakt opp jobben på morran jeg, skal vi starte for oss selv på nyåret da eller? <Husvik Service>, høres ikke det fint ut? ringer regnskapsfører og får sendt avgårde papirene til brønnøysund jeg."
Responsen var vel ikke å tolke som umiddelbart positiv og mente dette var uhørt impulsivt. "Om vi skal starte samtidig må du si opp i dag du og, ellers må du begynne seinere enn meg vettu"
Noen samtaler seinere, og Møller Bil Ensjø mottok Erik`s oppsigelse kl 16:00 samme dag!

Vi vil primert beskjeftige oss på bygging og innredning av busser og lastebiler, og blir Norges avdeling av BussExperten.
Verkstedet vi har kjøpt og delvis innredet og pusset opp er godt utstyrt og vi har mange bein å stå på!
Vi har en rekke tjenester og tilby som; Lakkering av små/storbil/buss/last, Sandblåsing av alt fra lastebilrammer og bilkarosserier til pinnestoler i tre, verkstedtjenester med vekting av bil med cornervekter, 4-hjulskontroll, omlegging av hjul, Egen vaskehall med varmtvannsvasker osv.

I tillegg til dette har vi også kjøpt opp et stort profilering og reklame firma, kjent som "Deco Team".
Dette har vi opprettet et datterselskap til som klinger "Husvik Profilering". Vi vil i stor grad rette oss mot bedrift og privatmarkedet, men viktigest av allt mot motorsport! Vi skal være billigeste alternativ til teamklær og reklamemateriell for utøverne! http://www.husvikprofilering.no/ vil være en egen side for denne delen av selskapet, og siden skal etter planen lanseres lørdag 26.mars.

Gå gjerne inn på http://www.husvikservice.no/ og se hvilke tjenester vi kan tilby, og priser på noe av dette!