mandag 3. oktober 2011

Vi ser fremover....

En stund siden forrige oppdatering, men det er heller ikke skjedd store ting i Husvik Motorsport siden løpene i sommer.

Sesongen ble i år kortere enn vi håpet, men har også gitt oss mange nye erfaringer!
Det ble seint bestemt å skifte klasse og gå til innkjøp av ny bil. Vi innså fra første dag at dette kun ville bli en sesong for erfaringer, trening og testing. Dog var vi uheldige i Litauen, men mange erfaringer er trygt plassert i kofferten for neste sesong!

Mot sesongen 2012 skal det jobbes hardere for å få til et sponsorbudsjett, og målet er å kjøre full runde i Nord-Europeisk mesterskap (NEZ-cup), samt mye testing og trening med bilen før sesongen starter.

Vi har allerede gjort en del arbeider på bilen, og Skodaen skal i vinter kjøres til Reinsalusport i Estland for oppgraderinger av understell, overhaling og oppbygging av et ordentlig delelager vi kan ha med oss til sesongen. Mye går i stykker og reservedeler er nesten like viktig som bilen i seg selv!
Alt av foringer og uniballs vil bli skiftet, gearkasse og differ tas ut for sjekk og overhaling, grundig rengjøring og lakkering av det som trengs under/inni bilen.
Bilen skal så testes grundig på Reinsalu`s egen rallycrossbane, og tas med tilbake mer eller mindre "Race Ready"!
Når bilen omsider kommer tilbake gjenstår utvendig finish og den får et nytt sett plast og en utvendig lakkering her hjemme, før den skal en tur til Alf Eng og testing/justering av motor, samt oppgradering av Intercooler da den som sitter i bilen er for liten og gir for dårlig kjøling ved varmt føre, som igjen medfører tapt effekt. skal man være med å kunne hevde seg i denne klassen må bilen være 100%!

Vi ser allerede frem til neste sesong, og vil du være med på laget, ta gjerne kontakt!