torsdag 13. mai 2010

Våre samarbeidspartnere 2010!

Vi i Husvik motorsport vil få takke våre samarbeidspartnere for sesongen 2010! En kort innføring i bredriftenes virksomhet:
Collicare Logistics: Logistikkfirma som også driver shipping, spedisjon, tredjepartslogistikk og distribusjon. Ta en tur innom www.collicare.no for mer info.
Buss Experten: Bygging, ombygging og renovering av kjøretøy for motorsport, mobile home, events, messe, turnè busser ol. På www.bussexperten.no kan du lese mer om virksomheten og følge deres prosjekter som fortløpende blir oppdatert med bilder av de respektive prosjekt!
Løhren Maskin & Mekk: Entrepenør som er i tett samarbeid med Løhren Anleggsgartner. Løhren Maskin & Mekk står for store deler av deres maskinpark! På verkstedet med tilholdssted på Løken, utføres også mange typer maskin-relaterte og mekaniske oppgaver. Hjemmeside er ikke aktiv for øyeblikket, daglig leder Sverre Løhren er å nå på tlf: 90027355
Amundrød Stenindustri: Et firma i Steinriket kjeden. De utfører alt innen steinbehandling, salg av gravmonumenter, skifer, marmor, granitt mm. Om du skal ha skifer på bad eller kjøkken, beleggningsstein utenfor huset eller hytta, er Denis mannen å ringe! Mob: 92432880
Oscar's: Restaurant og fastfoodkjede som har fasiliteter både på Bjørkelangen og Aurskog. Daglig leder driver også hotellet på bjørkelangen! Utsøkt mat til en billig penge!
Nadden Service: Spesialist på betongarbeider! Flytesparkling, membran, flislegging mm. Har også allt av utstyr til betongsaging og boring! Daglig leder Magnus Nadden nåes på tlf: 99535419
E18 Lastebilservice: Service og reparasjoner av tyngre kjøretøy. Du finner de i nye store lokaler i Rakkestadveien 15, like utenfor Askim langs E18.