lørdag 15. mai 2010

1. Runde i NEZ-Cupen unnagjort

Vel hjemme fra Estland, med civicen tilbake i garasjen!
Det var ikke alt som skulle gå vår vei denne helga. Allerede på første treningspass eksploderer venstre bremseskive fremme. første heat ble da førsøkt kjørt med kun brems på høyresiden fremme, uten videre hell, *Brutt 1.omg. Til andre omgang fikk vi lånt en skive og calipper fra en orginal 1,3l, så vi var klar over at bilen ville trekke bra til siden under innbremsing, da vi har store VTI bremser foran på andre siden, dog bedre enn kun brems på ene siden. 2. omgang gikk forholdsvis bra og endte med en 3.tid! 3. omgang derimot sleit vi veldig med bremsene, og luft i bremsesystemet foran *Brutt 3.omg.
Allikevel holdt det til 5.spor i A-Finalen (Finalespor regnes ut fra ett, ikke to heat som i NM). Grei start, tok alternativen tidlig og lå på en trygg 2. plass like bak 1.plassen. Ville ikke ta større sjangser på kollisjon da forstillingen begynte å bli svak etter mye juling i innledende omganger. Av-ventet til bilen foran skulle gjøre en førerfeil, og denne kom som planlagt. han driftet langt ut i en skarp venstre, og jeg holdt hovedsporet og inner'n og kom opp på siden. i det vi skulle til å skyve ut av svingen gjør motstanderen et hardt sporskifte og kitter til mitt høyre fremhjul.
To knekte M16 uniballs, bøyd tannstang, ødelagt fjørbein og trykkslange til denne, punktert dekk og skadet felg er noe som kan nevnes etter endt finale. Finalen endte da med en 5. plass, da bilen desverre ikke var kjørbar etter dette.
Vi er allikevel greit fornøyd med å ta med 12 poeng i mesterskapet tilbake til bygda, og vi har hatt en kjempetur sammen med Team-E18!
Neste happening i Husvik Motorsport er nå 5.Juni, hvor vi skal ha en stand på bjørkelangen i forbindelse med Rally Aurskog-Høland. Dette har vi tro på blir veldig bra både for oss i teamet, sponsorer og for de som lurer på hva for slags bil gutta på løken har i garasjen! Møt opp!! :)
Etter dette er det planlagt å kjøre en NM-Runde på Lyngås, som en testing før 2. og 3. runde i NEZ-Cupen i Juli.
Om litt kommer en kort presentasjon av våre samarbeidspartnere denne sesongen, bilder lar desverre vente på seg, ser ikke ut til at jeg får til å legge ut dette med det første, serveren er ikke helt med på laget.