onsdag 9. februar 2011

Ny sesong, nye muligheter, ny hjemmeside, ny bil?

Vi begynner å gjøre oss klare for 2011 sesongen...

Planen er å kjøre utvalgte NM-Runder, samt hele Nord Europeisk Mesterskap(NEZ).
Hevnlysten på fjorsesongen er stor, og i år er kun øverste trinn på pallen et tema!

Vi har også til sesongen 2011 lansert ny hjemmeside(Som du sikkert allerede har sett). Min bedre halvdel Cecilie vil i stor grad administrere hjemmesiden vår, og med et enklere oppsett og web-basert opplastningssystem håper vi å kunne holde hjemmesiden mer flytende oppdatert! Vi har også hatt problemer med bildeopplastning på den forrige siden, dette er nå på stell og vi håper å kunne laste inn nyheter med jevne mellomrom. Nyheter uten bilde er som brødskive uten smør -Det går ned, men ikke no mer!

Som sikkert mange har fått med seg har vi anskaffet oss et nytt leketøy. Valget fallt på en Mazda RX8, og karosseriet er per D.D. rullende, ferdig med hjulhus, bakstilling, forstilling ol.
Dog er vi avhengig av å selge Civicen før vi har råd til invisteringen i motor og gear til denne, men vi vil fremover pusle littomlitt for å få de gjenstående detaljer på plass, før vi tilslutt kan krone verket med en hel-rå wankel og fullblods Tracktive sekvensiell gear!

Slik det ser ut i dag blir det å kjøre kommende sesong med Civic, så får tiden vise hva vi dukker opp med på banen på sikt.

BROMBROM!