tirsdag 26. juli 2011

Første løp i NEZ-Cup unnagjort!

Da er første løpet unnagjort i Litauen, og neste helg står (trolig) for tur i Latvia.

Helga startet over all forventning! Først to treningspass hvor jeg hadde mer en nok bare med å stagge bilen. Sleit noe med respons-systemet så bilen var noe treg til å reagere, dette ble rettet opp og det var tid for tidskvalifisering.
Første tellende runde ble ødelagt av forutgående bil med motorproblemer, så det måtte gjøres på sisterunden. synes selv det gikk forholdsvis bra, men det er mange ting man skal lære seg på en slik bil! Farta og hvor fort ting skjer i en slik bil er noe helt annet enn hva jeg er vant til.
Når jeg kom inn i depoet, mente teamet det så bra ut og at det var et bra tempo. Når de ropte opp Espen Husvik med bestetid uansett klasse foran Camilla Antonsen to tideler bak på en andreplass kunne jeg ikke annet enn å bli stum.

Dagen videre ble allikevel desverre en stor skuffelse... Kutter over curbsen, et styrestag ødelegges så bilen trekker brått og uventet skarpt til høyre og i autovernet. Flytter hele autovernet 2 meter bakover og helga er sluttkjørt, med store materielle skader på bilen. Vi jobber denne uka med å få på plass delene vi trenger og krysser fingrene for at bilen blir klar til helga:)

Kommer ny oppdatering etter neste helg:) Broooooooooom!!